Helaas zit ook een verkeersongeval soms in een klein hoekje. Direct na een ongeval zit de schrik er veelal nog goed in. Voor velen is het de eerste keer dat zij zoiets meemaken. Desalniettemin is het van groot belang om direct adequaat te handelen.

Stap 1
Nadat alle betrokkenen in veiligheid zijn gebracht, dient alles goed te worden gedocumenteerd. Dit doet u door samen het schadeformulier volledig in te vullen. Met name de toedracht van het ongeval moet goed worden gedocumenteerd. Eventuele foto’s van de plaats van het ongeval kunnen hierbij helpen.

Stap 2
Wees u er daarnaast bewust van dat ook ingevuld moet worden of er sprake is van letsel. De symptomen van letsel kunnen zich echter ook pas later manifesten. Zodra het vermoeden er is dat u letsel heeft opgelopen doet u er goed aan om per ommegaande een arts te raadplegen. Hiermee voorkomt u dat achteraf een discussie ontstaat over de oorzaak van uw letsel.

Stap 3
Een gespecialiseerde advocaat van Easyletsel kan vervolgens (kosteloos) samen met u de totale omvang van de schade en de gevolgen hiervan vaststellen. Dit wordt ook wel een schadestaat genoemd. Uw advocaat neemt dan ook de verdere afhandeling uit handen en kan u naar behoren adviseren over de te nemen vervolgstappen. De advocaten van Easyletsel streven altijd naar een soepele afwikkeling zodat u verzekerd bent van een maximale schadevergoeding!

Start chat