Verkeersongeval

Letselschade in het verkeer?

In Nederland zijn er jaarlijks meer dan 25.000 gewonden in het verkeer. Niet alleen de bekende botsingen tussen auto’s, fietsers en voetgangers vallen hieronder, maar ook de minder bekende verkeersongevallen (door bijvoorbeeld een gebrekkig wegdek). De schade als gevolg van een verkeersongeval kan sterk uiteenlopen. Hierbij is het van groot belang om te worden bijgestaan door een gespecialiseerde letselschade advocaat. De advocaten van Easy Letsel kunnen u helpen met het in kaart brengen van de door u geleden schade en claimen voor u de maximale schadevergoeding.

Voor de juiste begeleiding bij het verhalen van uw schade als gevolg van een verkeersongeval, neemt u contact op met Easy Letsel.

Het kost u niets

Direct hulp en advies

Snel en eenvoudig

Persoonlijke begeleiding

Maximale schadevergoeding

binnen 4 stappen geregeld

Werkwijze stappenplan - Easyletsel-02

Werkwijze stappenplan - Easyletsel-03

Werkwijze stappenplan - Easyletsel-04

Het kost u niets!

De aansprakelijke partij moet volgens de wet de advocatenkosten betalen. Uw advocaat kost u dus niets. Ook hoeft u geen deel van de schadevergoeding af te dragen.

Wat onze cliënten over onze rechtshulp zeggen

“Mijn persoonlijke ervaring met Easy Letsel is dat men tot het uiterste gaat voor hun cliënten en dat de persoon achter de ellende altijd belangrijker is dan het papierwerk. Zelf heb ik een gecompliceerde 3,5 jaar achter de rug waar Easy Letsel mij altijd is blijven steunen met raad en daad op de momenten dat ik door de bomen het bos niet meer zag.”

- S. van der Zee -

“Door een ongeluk heb ik letselschade opgenomen en contact opgenomen met mevrouw Kalmeijer van Easy Letsel. Ik ben erg goed en persoonlijk geholpen. De communicatie was prettig en vlot. In de onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij zijn de juiste keuzes gemaakt.”

- Karel Hoekstra -

Favicoon Easy Letsel - PNG

Kennismaken?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met de handen in het haar?
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

  • We hebben jarenlange ervaring, zijn opgeleid en gespecialiseerd in letselschade.
  • We hebben een persoonlijke benadering, zijn toegankelijk en kennen het vak als geen ander.
  • We gaan altijd voor de maximale schadevergoeding. Met minder nemen wij geen genoegen!
Start chat