Bent u slachtoffer geworden van een ongeval? Door deze belangrijke letselschade tips op te volgen, bent u verzekerd van een maximale schadevergoeding.

U krijgt uw eigen letselschade advocaat toegewezen, schakel ons vandaag nog in! Het inschakelen van onze letsel schadeadvocaten kost u niets, de verzekeraar van de tegenpartij betaalt de rekening.

 1. Fotografeer de plaats van het ongeval.
  Maak (indien mogelijk) direct na het ongeval of zo snel als mogelijk foto’s van de schade aan uw zijde en de zijde van de andere partij. Dit zorgt ervoor dat u kunt aantonen welke partij aansprakelijk is.
 2. Ga na of er getuigen zijn en verzamel gegevens van getuigen. 
  Met getuigen staat u sterker. Getuigen kunnen niet alleen uw versie van het ongeval bevestigen, zij kunnen ook bewijs leveren van schade die u hebt geleden.
 3. Was er politie aanwezig op de plaats van het ongeval?
  Probeert u dan de namen en de contactgegevens van de agenten te achterhalen.
 4. Bonustip:
  Gaat u niet te snel akkoord met het voorstel van een verzekeraar. Een verzekeraar is er bij gebaat wanneer zij zo min mogelijk hoeven uit te keren. Het wordt u daarom afgeraden om te snelle beslissingen te nemen. De letselschade advocaten van Easy Letsel kunnen samen met u nagaan of een voorstel van de verzekeraar reëel is.
  Belangrijk hierbij te vermelden is dat de letselschade advocaten van Easy Letsel uitsluitend werken voor slachtoffers van letselschade, nooit voor verzekeraars. U bent dus verzekerd van gedegen, onafhankelijk advies en hulp bij letselschade.

Kennismaken?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met de handen in het haar?
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

 • We hebben jarenlange ervaring, zijn opgeleid en gespecialiseerd in letselschade.
 • We hebben een persoonlijke benadering, zijn toegankelijk en kennen het vak als geen ander.
 • We gaan altijd voor de maximale schadevergoeding. Met minder nemen wij geen genoegen!
Start chat