Het kost u niets

Direct hulp en advies

Snel en eenvoudig

Persoonlijke begeleiding

Na een ongeval is naast materiële schade vaak ook sprake van immateriële schade. Dit wordt ook wel smartengeld genoemd. Hierbij kan gedacht worden aan pijn, verdriet en gederfde levensvreugde.

Smartengeld is dus een vergoeding voor schade die niet aan de buitenkant zichtbaar is. Dat het niet zichtbaar is wil uiteraard niet zeggen dat het er niet is. Dit kan het vaststellen van smartengeld lastig maken.

Uw individuele omstandigheden bepalen uiteindelijk hoe hoog het smartengeld zal zijn. Daarbij is van belang dat de immateriële klachten nauwkeurig uiteen worden gezet en dat duidelijk wordt gemaakt dat de klachten toe te rekenen zijn aan het ongeval.

Een gespecialiseerde advocaat van Easy Letsel kan (kosteloos) samen met u de totale omvang van de immateriële schade en de gevolgen hiervan vaststellen. Uw advocaat kan u naar behoren adviseren over de te nemen vervolgstappen. De advocaten van Easy Letsel streven altijd naar een soepele afwikkeling zodat u verzekerd bent van een maximale schadevergoeding!

Kennis maken?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met de handen in het haar?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Maximale schadevergoeding

binnen 4 stappen geregeld

Door het oplopen van letsel staat uw wereld op z’n kop. Uw dagelijkse werkzaamheden worden onderbroken en er ontstaan zorgen over de toekomst. Professionele hulp is daarom een noodzaak om een rechtvaardige schadevergoeding te kunnen krijgen. Advocaten van Easy Letsel zorgen niet alleen voor een maximale schadevergoeding, maar helpen u ook door deze moeilijke periode heen.

Bij Easy Letsel krijgt u een vaste letselschade advocaat, van het begin tot aan de afwikkeling van uw zaak. Alles wordt voor u geregeld. Indien gewenst, komt de advocaat persoonlijk bij u thuis.

Kwaliteitsnetwerk

Easy Letsel is het kwaliteitsnetwerk van advocaten dat gespecialiseerd is in letselschade. Elk deelnemend kantoor staat garant voor bereikbaarheid, service en vakkundigheid. Als u door toedoen van een ander letselschade hebt opgelopen, dan kunt u geheel vrijblijvend bij Easy Letsel terecht. Dankzij de gebundelde krachten is Easy Letsel voor letselschadezaken ‘the place to be’.

Werkwijze stappenplan - Easyletsel-03
Werkwijze stappenplan - Easyletsel-02
Werkwijze stappenplan - Easyletsel-04

Het kost u niets!

De aansprakelijke partij moet volgens de wet de advocatenkosten betalen. Uw advocaat kost u dus niets. Ook hoeft u geen deel van de schadevergoeding af te dragen.

Favicoon Easy Letsel - PNG

Kennis maken?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met de handen in het haar?
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

  • We hebben jarenlange ervaring, zijn opgeleid en gespecialiseerd in letselschade.
  • We hebben een persoonlijke benadering, zijn toegankelijk en kennen het vak als geen ander.
  • We gaan altijd voor de maximale schadevergoeding. Met minder nemen wij geen genoegen!
Start chat