Het kost u niets

Direct hulp en advies

Snel en eenvoudig

Persoonlijke begeleiding

Letselschade advocaten in Den Haag

Bent u op zoek naar een letselschade advocaten in Den Haag? Heeft u juridische hulp nodig bij letselschade? Bent u betrokken geweest bij een ongeval waarbij er sprak is van letsel en schade? Easy Letsel helpt u graag hierbij!

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, wilt u dit uiteraard zo snel mogelijk vergoed zien in de vorm van en letselschadevergoeding. Ons letselschadebureau, dat bestaat uit letselschadespecialisten en de beschikking heeft over letselschade advocaten, is landelijk werkzaam. Wij zullen uw zaak altijd uitvoerig met u bespreken, u voorzien van advies en u zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen.

Wat is letselschade?

Letselschade is kort gezegd de schade die u oploopt door een ongeval. Het gaat hierbij niet alleen om schade aan uw lichaam en spullen/materialen, maar ook om geestelijke (immateriële) schade.

Verkeersongeval

In Nederland zijn er jaarlijks meer dan 25.000 gewonden in het verkeer. Niet alleen de bekende botsingen tussen auto’s, fietsers en voetgangers vallen hieronder, maar ook de minder bekende verkeersongevallen (door bijvoorbeeld een gebrekkig wegdek). De schade als gevolg van een verkeersongeval kan sterk uiteenlopen. Hierbij is het van groot belang om te worden bijgestaan door een gespecialiseerde letselschade advocaten. De advocaten van Easy Letsel kunnen u helpen met het in kaart brengen van de door u geleden schade en claimen voor u de maximale schadevergoeding.

Voor de juiste begeleiding bij het verhalen van uw schade als gevolg van een verkeersongeval, neemt u contact op met Easy Letsel.

Kennis maken?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met de handen in het haar?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Maximale schadevergoeding

binnen 4 stappen geregeld

Door het oplopen van letsel staat uw wereld op z’n kop. Uw dagelijkse werkzaamheden worden onderbroken en er ontstaan zorgen over de toekomst. Professionele hulp is daarom een noodzaak om een rechtvaardige schadevergoeding te kunnen krijgen. Advocaten van Easy Letsel zorgen niet alleen voor een maximale schadevergoeding, maar helpen u ook door deze moeilijke periode heen.

Bij Easy Letsel krijgt u een vaste letselschade advocaten, van het begin tot aan de afwikkeling van uw zaak. Alles wordt voor u geregeld. Indien gewenst, komt de advocaten persoonlijk bij u thuis.

Kwaliteitsnetwerk

Easy Letsel is het kwaliteitsnetwerk van advocaten dat gespecialiseerd is in letselschade. Elk deelnemend kantoor staat garant voor bereikbaarheid, service en vakkundigheid. Als u door toedoen van een ander letselschade hebt opgelopen, dan kunt u geheel vrijblijvend bij Easy Letsel terecht. Dankzij de gebundelde krachten is Easy Letsel voor letselschadezaken ‘the place to be’.

Werkwijze stappenplan - Easyletsel-03
Werkwijze stappenplan - Easyletsel-02
Werkwijze stappenplan - Easyletsel-04

Het kost u niets!

De aansprakelijke partij moet volgens de wet de advocatenkosten betalen. Uw advocaten kost u dus niets. Ook hoeft u geen deel van de schadevergoeding af te dragen.

Favicoon Easy Letsel - PNG

Kennis maken?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met de handen in het haar?
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

  • We hebben jarenlange ervaring, zijn opgeleid en gespecialiseerd in letselschade.
  • We hebben een persoonlijke benadering, zijn toegankelijk en kennen het vak als geen ander.
  • We gaan altijd voor de maximale schadevergoeding. Met minder nemen wij geen genoegen!
Start chat